Powered By Blogger

marți, 9 februarie 2010

azi!

azi vreau sa uit ca am 19 ani si bacul e la cateva luni distanta.azi vreau sa uit ca te iubesc.azi vreau sa uit de tine, de mine, de noi.azi vreau sa uit de tot.
azi vreau sa fiu din nou fetita cu rochita rosie cu buline albe.azi vreau sa fiu iar copil.azi vreau sa ma uit la desene animate ca atunci cand eram mica si sa mananc vata de zahar si acadele care imi fac limba albastra. azi vreau sa ascult muzica pana ma umplu de energie. azi vreau sa o aduca inapoi pe cealalta sabina...pe sabina, de dinainte de al cunoaste pe el. azi vreau sa cred in povesti cu zane si printi pe cai albi.de azi vreau sa simt cu fericirea cu fiecare por!

Un comentariu:

  1. Totul e sa iti imaginezi ca, chiar daca e iarna, poti alerga prin zapada desculta si sa admiri natura care e prezenta numai pentru noi, ea fiind cam singurul lucru din viata noastra (includ aici si dragostea de care mentionezi cu superficialitate) care ne mai face sa zambim, sa simtim ceva... cu adevarat. In ceea ce priveste bacul, e floare la ureche, dar... in ceea ce priveste evadarea... cine nu te lasa? :>

    RăspundețiȘtergere